zaterdag 9 juli 2011

9 juli 2011

Het gaat in de achterliggende dagen niet zo goed met Elyanne. Zo snel als zij zich in de achterliggende weken leek te ontwikkelen, zo hard gaat ze nu achteruit. Vanaf woensdag zagen we dat ze soms staarde, een beetje afwezig leek. Ze lijkt ook een nieuw soort aanvallen te krijgen, waarbij ze dan heel snel met haar ogen knippert. Ook lacht ze minder dan de afgelopen tijd. En wat het meest opvalt, is dat zij niet meer zo actief beweegt.


Foto: Elyanne kijkt de laatste dagen wat afwezig.

De fysio merkte dat gisteren ook en was wel wat bezorgd. We hebben daarom contact gehad met het ziekenhuis. De arts was er ook niet helemaal gerust op. Een mogelijke reden voor deze achteruitgang, is dat Elyanne toch niet zonder het medicijn Sabril kan. Het was de bedoeling dat wij het gebruik daarvan zouden afbouwen in verband met de bijwerkingen, maar ze moet nu toch weer terug naar een hogere dosering.
Is er maandag of dinsdag geen verbetering zichtbaar, dan moet er weer verder gekeken worden. De dokter had het over een uitgebreide EEG.


Foto: een klein beetje spelen, gaat nog wel.

We hopen dat het wat opknapt, zodat we eind volgende week op vakantie kunnen. Dat zou goed zijn voor iedereen, ook al is het wel eng vanwege de toestand van Elyanne.