maandag 2 mei 2011

2 mei 2011

Zondag hebben wij geen aanvallen bij Elyanne gezien. Hopelijk betekent dat ook dat die aanvallen er ook echt niet zijn geweest.
Vanmorgen vroeg had zij wel een redelijk stevige aanval, maar die zakte uiteindelijk vanzelf af. Verder was zij vandaag erg vrolijk. Tijdens het eten lag zij vanavond flink te spelen en gebruikte zij daarbij ook haar linkerarm. Dat heeft zij al een hele tijd niet (meer) gedaan. Natuurlijk hopen en bidden wij dat dit een voorbode is van een positief effect van de kuur.


Foto: vanavond lag Elyanne ook met haar linkerhand te spelen.

Tegelijk waren de achterliggende dagen intensiever omdat de andere kinderen – vooral Eelke, Gerald en Corianne – en wijzelf behoorlijk verkouden zijn. Normaal gesproken is dat lastig, nu is het meer dan dat omdat Elyanne door de hormoonkuur een verlaagde weerstand heeft. Dus meerdere keren per dag is zij getempt. Tot nu toe lijkt het allemaal mee te vallen, ook al spuugt zij meer dan anders.


Foto: even lachen naar mama en dan gauw naar bed.

Deze week wordt er nog iedere avond geprikt. Het is de bedoeling dat, volgens schema van de kuur, het aantal prikken volgende week naar drie keer per week wordt teruggebracht.