donderdag 3 november 2011

3 november 2011

Elyanne is weer thuis! In de loop van de morgen heeft zij een inhalator met medicijnen gekregen waardoor het andere 'pufje' niet meer nodig was. De kinderarts heeft even geluisterd naar haar longen en was tevreden. Daarom was het niet langer noodzakelijk voor Elyanne om in het ziekenhuis te blijven, dus mocht zij aan het eind van de middag mee.


Foto: een dikke kus van Eelke voor zijn zusje.

Dat betekent overigens niet dat ze nu helemaal beter is. Elyanne is nog erg zwak en moe. Ook komt de epilepsie weer opzetten. Willemien sprak de kinderneuroloog en die gaf aan dat Elyanne tijdens ziek-zijn alle energie nodig had om ziekte te boven te komen. Nu dat ziek-zijn wat naar de achtergrond is verdwenen, komt de eplisie weer terug. Meerdere reeksen salaamkrampen zijn het gevolg.


Foto: gezellig bij mama op schoot, kort voor vertrek naar huis.

Gelet op de gezondheid van Elyanne zullen we de komende tijd terughoudend zijn met bezoek. Omdat kinderen makkelijk verkoudheid en ziekten kunnen overbrengen, betekent dat concreet dat er voorlopig geen andere kinderen dan broertjes en zusjes binnen kunnen komen.

We zijn erg blij dat zij weer bij ons thuis mag zijn. In de achterliggende week was het een aantal keren erg spannend, maar de Heere heeft het gebed voor Elyanne willen verhoren. 'Op uw noodgeschrei...' Hopelijk mag zij in de komende tijd nog wat verder opknappen.


Foto: oma moet het goede nieuws ook even horen terwijl Elyanne ligt te drinken.