zaterdag 11 februari 2012

11 februari 2012

Elyanne mocht vanmiddag weer naar huis. Nadat het donderdag en gisteren wat minder met haar was gegaan, krabbelde ze zaterdag weer wat op. Haar temperatuur is - vergeleken met andere dagen - wel wat hoger dan normaal gesproken het geval is, maar blijft stabiel.


Foto: Een beetje moe, maar dan is een knuffelbeer wel fijn.

Behalve een iets verhoogde temperatuur, heeft ze vooral last van misselijkheid. De ketogene voeding valt haar zwaar op de maag...
Nu ze weer thuis is, zal ze waarschijnlijk weer even moeten wennen aan de andere omgeving.
Waar wij aan zullen moeten wennen, is het andere voedsel dat ze nu krijgt. De diëtiste heeft een aantal recepten doorgestuurd en verder moeten wij de maaltijden zelf, met behulp van een computerprogramma, samenstellen. Een paar gram van dit, een paar gram van dat en vooral veel slagroom, olijfolie en andere vetten.


Foto: Gezellig bezoek van Marije, Gerald en Corianne.

Elyanne is duidelijk overgestapt van suiker- naar vetverbranding. Dat blijkt uit de bloedwaarden, die 's avonds geprikt moeten worden.
Het is nu de bedoeling dat dit dieet in eerste instantie drie maanden wordt uitgeprobeerd. In die drie maanden zouden we een afname van de aanvallen moeten zien. Verminderen de aanvallen niet, dan heeft het geen zin om het dieet voort te zetten. Lijkt het dieet wel kans van slagen te hebben, dan zal het dieet worden voortgezet. We hopen en bidden dat het mag helpen.Foto: Spelen met een rammelding - Elyanne vindt het wel leuk.