donderdag 14 april 2011

14 april 2011

Na gisteren een dag hard te hebben gespeeld - en nauwelijks te hebben geslapen - was Elyanne vandaag erg slaperig. Gelukkig heeft ze al meer dan 24 uur geen aanvallen meer laten zien.


Foto: heel erg moe van gisteren, dus lekker aan het slapen.

Het is de bedoeling dat Elyanne, als het zo goed blijft gaan, morgen na 17.00 uur mee naar huis mag. Dat zij weer naar huis mag, is echt een 'proefverlof'. De bedoeling is om te kijken of alles goed gaat én blijft gaan: met Elyanne zelf, met de verzorging thuis. Niet onbelangrijk is daarbij dat ook alle hulp geregeld moet zijn: een zuster voor het prikken en ook moet er iets geregeld zijn voor de begeleiding van de andere kinderen, die dan hopelijk allemaal weer thuis kunnen zijn.
Maandag moet Elyanne weer naar het ziekenhuis. Als alle controles goed zijn en ook de verzorging geregeld is, mag ze definitief met ontslag. Lukt het met de zorg niet of niet voldoende, dan betekent dat vertraging en zou ze pas in de loop van de week naar huis kunnen. Dat laatste lijkt nu iets waarschijnlijker te zijn, omdat het regelen van de zorg nogal wat tijd vraagt.