zondag 3 april 2011

4 april 2011

Elyanne was zondagmorgen erg slaperig en huilde veel. Ze voelde zich overduidelijk niet lekker. Gelukkig werd dat in de loop van de dag wat minder. 's Middags heeft ze bij een zuster op schoot gespeeld.


Foto: Elyanne speelt heerlijk met speelgoed van het ziekenhuis.

Willemien heeft zaterdag- op zondagnacht in het ziekenhuis geslapen, Sandor is uit de kerk op bezoek geweest. Daarna zijn wij allebei naar huis en naar de kerk geweest. 's Avonds zijn we weer naar het ziekenhuis gegaan, onder andere voor de voeding. Toen wij kwamen, kreeg Elyanne juist een forse aanval. Daarna heeft ze lief gespeeld.


Foto: opa en oma Van Leeuwen kwamen zaterdag ook even op bezoek.


Foto: Marije mocht zaterdag - net als Julian eerder die dag - even op bezoek.

Om 21.30 uur volgde weer een ACTH-prik. Afwisselend krijgt zij prikken in armen en benen, en ook linker- en rechterkant worden afgewisseld. Dat zijn heel vervelende prikken met een vrij dikke vloeistof die wordt ingespoten. Elyanne huilde dan ook hard, maar mocht daarna als 'troost' lekker drinken bij Willemien.


Foto: kaarten zijn erg interessant...

Vandaag hoopt Willemien overdag naar het ziekenhuis te gaan en vanmiddag weer op tijd thuis te zijn voor Marije en Julian, die uit school weer thuis komen. Vanavond hopen wij allebei naar het ziekenhuis te gaan.


Foto: Elyanne vindt een speeltje met een spiegel leuk.