woensdag 6 april 2011

6 april 2011

Elyanne heeft vandaag één – zichtbare – aanval gehad. Dat is vergeleken met enkele weken terug een verbetering. Of het ook betekent dat de hormoonkuur, die zij nu krijgt, aanslaat, is echter nog niet te zeggen. Volgens de epilepsieverpleegkundige is daar pas na anderhalve week iets over te zeggen. Afwachten dus.


Foto: even wakkker toen papa op bezoek kwam.

Toen Sandor aan het eind van de middag Willemien kwam ophalen, kreeg Elyanne net oogdruppels ter voorbereiding op een bezoek van de oogarts. De zuster ging haar een fles geven.
De kleine meid is erg moe en slaapt veel. Als ze wakker is, ligt ze lekker rond te kijken. De kinderen uit de klas van Julian hebben een prachtige slinger gemaakt. Die hangt nu door de kamer en Elyanne vindt het erg mooi.
Eelke, Gerald en Corianne zijn nog in Zeeland. Marije en Julian zijn thuis. Met dank aan alle hulp van heel veel mensen lukt het ons redelijk om thuis een en ander op orde te houden. Het ‘kookrooster’ helpt daar geweldig bij.


Foto: speeltoestel of niet, Elyanne slaapt heerlijk.

Via de e-mail wordt er veel gereageerd en meegeleefd. Dat is fijn, maar het lukt ons niet op alle mail te reageren. Voor wie mailt en geen reactie krijgt: de berichten worden gelezen en gewaardeerd.
Van deze blog is geen rondzendmail verstuurd.