vrijdag 6 april 2012

6 april 2012

In de achterliggende week ging het redelijk goed met Elyanne. Aan het begin van de week liet ze nog iedere dag een aanval of meerdere aanvallen zien, maar de laatste paar dagen is het rustig. Wel is Elyanne weer erg verkouden. Woensdag liep de temperatuur in korte tijd weer hoog op, maar gelukkig zakte de temp in de loop van de nacht. Donderdagmorgen was de temperatuur weer normaal.


Foto's: "Wat een leuk kleurtje" (linksboven); "Het maakt nog geluid ook" (rechtsboven); "Hoe dat zit precies?" (linksonder); "Ik heb geen zin meer" (rechtsonder).

Elyanne is gisteren voor het eerst naar het Kinderdagcentrum (KDC) geweest. Dat was min of meer onverwacht en noodgedwongen, in verband met een begrafenis. Gelukkkig was het geen probleem voor de begeleidsters en mocht Elyanne een dagje komen. De kinderen hebben voor haar gezongen - omdat het de eerste keer was - en Elyanne keek met grote ogen rond, aldus het dagverslag. Ze heeft er lief gespeeld en lekker geslapen. De verkoudheid geeft nog wel wat zorgen: Elyanne hoest en proest veel, maar hopelijk blijft het daar deze keer bij.